Welcome, visitor! [ Register | Loginrss


 

$224

moncler jassen outlet,moncler jassen 2015,Moncler Vests

  • State: Hawaii
  • Country: Austria
  • Listed: January 5, 2015 3:11 am
  • Expires: No Date
moncler jassen outlet,moncler jassen 2015,Moncler Vests

Description

Neer kasjmier snelheid van niet minder dan 50%!
omlaag kleding is naar beneden voor een verscheidenheid van kleding voornamelijk vulmiddel.
Toezicht herinnering: de aankoop moeten aandacht besteden aan zien vaststelling van kleding labels, met de nadruk op de aangegeven hoeveelheid van kasjmier, voering, vezel bevattende samenstelling en inhoud van de stof; maar ook aandacht besteden aan het werk zien prima, als er kleur, gebreken, elk deel van het net, de schering en inslag zijn symmetrisch om hetzelfde Moncler Vests.

Daarnaast is de kwaliteit van de vulstof is de consument zijn het meest bezorgd more than, veer verwijst geboren eendjes, ganzen oppervlak of in een eend, gans veren zijn de basis van weerhaken zacht, veren twijgen slank, niet een bloemblaadje-als pluis. Daarom Monie up zacht en voel me compleet kleine ruwe beeldmateriaal, moet snel rebound na compressie release, onthaard wrijven geboord, en geen geur, licht van gewicht, volume veel beter moncler jassen 2015.

Als het koude weer blijft, reizen we donsjack is uitgegroeid tot een essentieel warme kleding. Maar na omlaag door de tijd, moet je een wasmachine te gebruiken om te wassen, maar het werd weerspiegeld in een wasmachine wassen donsjack zal een explosie, die op het einde is de reden waarom veroorzaken?

Hoewel er veel online machinewasbaar jas explosie gebeurtenissen, maar er zijn nogal wat consumenten gebruik maken van de wasmachine te wassen donsjack op iets niet, Onder exploderen op het einde was het toevallig of onvermijdelijk? Het totaal zal het karakter vraag niet zijn! Om deze puzzel op te lossen, moeten we eerst kijken naar de redenen waarom gewoon wassen donsjack exploderen het? Neer Vergeleken met traditionele kleren zijn wat anders is?

Omlaag Wat zijn de kenmerken?

Waterdichte stof, textuur, licht, slechte ventilatie, de lucht in de jas moeilijk uitvoerbaar

Beneden in welk stadium zal er een explosie fenomeen?

Scène van de explosie deed zich voor in de spin-droogproces.

Wat consumenten zijn kleren wassen?

We meestal gebruikt door de familie wasmachine, more than het algemeen onderverdeeld in drie categorieën: oude tweeling Wasmachine (semi-automatisch), single-cylinder automatische wasmachine, wasmachine.

Welk kind wasmachine explosie fenomeen?

Wasmachine, vooral oude tweeling Wasmachine

Waarom wasmachine drogen jas exploderen?

Specialists verklaren: Al mindere kwaliteit donsjack, slecht doorlatende moncler jassen outlet, gewassen volledig overstroomd, die tezamen gevuld dekbed, zodat een groot gebied van holten binnen de mantel www.jassenoutletdutch.com/moncler-heren-vests-c-1_8.html . Wanneer de high-speed drogen, voordat met water verzadigd pluim

Na de fluwelen dehydratatie blijft groeien, zal het lucht binnen jas en waterdichte coating niet helpt broeikasgassen hebben, blijft de jas, de wasmachine zal ondersteunen vol, plus droge nylon stof te rekken en neer zal statische elektriciteit te produceren, veel warmte op korte termijn statische uitbraak, maar beperkte ruimte binnenin de wasmachine, gas verzameld tot op zekere hoogte, kan leiden tot een ‘explosie’.

Waarom oude tweeling Wasmachine groter de kans op een explosie?

Wasmachine uitdroging oude tweeling vaten zijn voorzien van een deksel, voor het persen van kleding, smalle ruimte, snelheid sneller. Automatische wasmachine relatief grotere ruimte, de snelheid is traag, kunt u het deksel onmiddellijk gedwongen om te stoppen te openen wanneer een uitzondering voordoet, en dus minder gevaarlijk.

Wasmachine drogende jasje zal exploderen?

Momenteel is de nieuwe productie van de trommel wasmachine principe hebben gewassen en gedroogd donsjack functies. De nieuwe productie van de trommel wasmachine wassen drogen in principe kan worden gebruikt om donsjacks, en zelfs sommige van de grote merken hebben ook gestart met wasmachine wassen donsjack is voorzien van een wasmachine, de wasmachine is het opzetten van 600 omwentelingen per minuut, of lage snelheid van 800 rpm Down wassen.

Ook moet u voordat u wassen donsjack, een wasmachine om de instructies zorgvuldig te lezen om te zien of de wasmachine te wassen donsjack functies. Lees ook het kleine label op de jas, net als de jassen, truien en andere kleding hebben over het algemeen ‘niet wassen in de machine’ en andere strategies. Andere minder ademende kledingstukken zoals jassen, ook moet voorkomen wasmachine drogen.

www.jassenoutletdutch.com/moncler-heren-c-1.html

www.jassenoutletdutch.com/moncler-heren-vests-c-1_8.html

Ad Reference ID: 66454a9fde2643db

  

905 total views, 1 today

  

Sponsored Links

NOTICE: Please use the information in the ad text to contact the advertiser. The advertisers email may not be connected to this contact form, as most ads are uploaded by the print publication. Check the "Poster" tab to ensure that the ad was not placed online from our print publication.

To inquire about this ad, complete this form.

Information about the ad poster

  • Listed by: jakke
  • Member Since: January 5, 2015

Other items listed by jakke

Latest items listed by jakke »
  • liking